miercuri, 11 ianuarie 2012

Se vor întoarce Anunnaki în 2012?

Odată cu creșterea speculațiilor în ceea ce privește anul în care abia am intrat - 2012, majoritatea celor care trâmbițează asta interpretând greșit sau speculând pe baza revelațiilor aduse în cărțile sale de către Zecharia Sitchin, autorul a acceptat în 2008 să vorbească și să lămurească această problemă într-o lectură exclusivă și o prezentare de slide-uri de aproximativ 2 ore.

Deși interpretările lui bazate pe tăblițele de lut sumeriene privind învățăturile pierdute în negura vremurilor, ale celei mai vechi civilizații omenești ce a existat pe Pământ - Civilizația Sumeriană, precum și originile extraterestre ale mitologiei lor (Zeii Anunnaki) au fost respinse de ceilalți arheologi, cunoștințele sale de sumeriană, limbă ce nu a mai fost tradusă de nimeni până la el, ne determină să punem în balanță teoriile sale cu punctul de vedere al arheologilor tradiționali.

Cu siguranță că la început ni se vor părea SF-uri teoriile din cărțile lui privind Anunnaki, Civilizația Sumeriană, practicile religioase și credințele acestor oameni ce locuiau în țara pe care grecii o denumeau Mesopotamia. Dar cine suntem noi să judecăm munca de-o viață a unui om doar bazându-ne pe prejudecățile menținute și inoculate de mass-media, deoarece în majoritatea cazurilor marea dezinformare, o știm cu toții, se face prin intermediul ei. Sperând că măcar voi, cei care citiți acest articol, ați încălcat demult dictonul biblic "Crede și nu cerceta" și doriți ca și mine să aflați răspunsul la întrebările "Cine suntem?", "Ce suntem?", "De unde venim?", vă recomand să citiți seria de cărți Cronicile Pământului a lui Sitchin, multe dintre ele fiind traduse și în română.

Iar celor care l-au ignorat pe Sitchin datorită controversatelor subiecte tratate, sau bazându-se pe recenziile negative ale diverșilor critici, le reamintesc cu bun simț că este total greșit să respingi ceva ce nu cunoști. De exemplu, pentru prima lui carte intitulată "A 12-a planetă", apărută în 1976 și tradusă până în prezent în peste 40 de limbi, i-au trebuit 30 de ani ca să se documenteze. Cum putem respinge munca de-o viață a unui autor fără să îi citim cărțile? Opera lui nu are pretenția de a conține toată înțelepciunea veacurilor trecute, dar ne oferă măcar o privire de ansamblu și asta contează. Trebuie să ne îndoim de tot ce credeam că știm până acum pentru a ne putea ilumina.

Teoria lui Zecharia Sitchin, potrivit căreia Anunnaki (locuitorii de pe Nibiru) au populat cândva Pământul, şi-a găsit adepţi în rândul celor care interpretau cam în acelaşi sens Biblia, mai precis Geneza, făcând corelări cu Enuma Elish, cartea creaţiei la babilonieni. Anunnaki ar fi existat pe Terra, la fel ca personajele din Sfânta Scriptură, stabilindu-se în zona de azi a Iranului, Irakului şi Egiptului şi construind totodată un centru spaţial subteran în Sinai şi două piramide, ca faruri pentru navigaţie, la Giza. După ce şi-au amestecat genele cu o rasă inferioară, Homo Erectus, dându-i naştere lui Homo Sapiens, au părăsit Terra, pentru a se întoarce pe planeta lor. Dar ar urma să se întoarcă, eveniment asociat de unii cu sfârşitul lumii, pus la rându-i în legătură cu ziua de 21 decembrie 2012, când se termină foarte precisul calendar mayaş, denumit Numărătoarea Lungă. Să fie oare anticiparea implicită a coliziunii dintre Pământ şi un alt corp ceresc (poate chiar Nibiru)? Sitchin susţine că Nibiru este o planetă cu o orbită eliptică în jurul Soarelui, care are o perioadă de revoluție ce variază între 3450 şi 3600 de ani.

În 1993, prin mediile electronice încep să circule veşti alarmiste despre faptul că o planetă de 4 până la 8 ori mai mare decât Pământul se deplasează spre Terra, ameninţarea fiind identificată cu ciudata planetă Nibiru, considerată ipotetic drept cel mai mare obiect din exteriorul sistemului solar. Pe acest fond, anunţul din 2003, publicat în revista “Science et Vie”, potrivit căruia a fost observată a douăsprezecea planetă în sistemul nostru solar, a dat apă la moară celor care aşteptau Apocalipsa, bazându-se pe scrierile sumeriene unde se vorbeşte despre 12 corpuri cereşti. “Planeta X”, cum i s-a spus noii descoperite, a primit, în august 2005, indicativul: 2003-UB-313. Ea a fost însă imediat identificată cu legendara Nibiru, dat fiind că ambele ar descrie aceeaşi traiectorie eliptică, perpendiculară pe planul sistemului nostru solar.

Reprezentată pe plăcuţele sumeriene sub forma unui glob cu aripi – transfigurat ulterior într-o acvilă- Nibiru ar avea, se crede, o viteză orbitală mai mare decât cea terestră, motiv pentru care timpul pe planeta respectivă ar fi dilatat. Asta ar însemna că Anunnaki – la rândul lor înfăţişaţi drept oameni cu aripi şi cap de pasăre sau reptilă, asemeni Şarpelui cu pene mayaş - Quetzaquatl - trăiesc mult mai mult decât pământenii. Sunt şi voci care susţin că, la trecerea lui Nibiru prin preajma Terrei, aceasta prinde să se rotească mai repede pe orbita solară, determinând dilatarea timpului şi pentru pământeni, ceea ce ar explica de ce personajele Vechiului Testament trăiau până la 900 de ani.

Interesant este că desenele păstrate de mii de ani arată fiinţe ciudate purtând ceva pe cap (un coif, o cască?) şi altceva la mână (un ceas, un sistem de comunicare?), unele ţinând în palme un fel de vase rituale, din care pulverizează lichid sau pulbere lângă un altar deasupra căruia staţionează un cerc cu aripi ( un OZN?). Amatorii de senzaţional consideră că Anunnaki erau de fapt reptilieni (vezi de exemplu cărțile lui David Icke), dar că le-ar fi interzis pământenilor să-i imortalizeze grafic în adevărata lor formă, motiv pentru care apar stilizaţi, ca oameni cu cap de reptilă sau de pasăre (căci veneau din cer). De altfel, scrierile sumeriene ar susţine că, la începuturi, un satelit al lui Nibiru a lovit planeta Tiamat, din care s-au format “Cerul” (centura de asteroizi dintre Marte şi Jupiter) şi Pământul.

Oferindu-ne o abundență de probe, Sitchin analizează și calendarele mayașe, profeția reîntoarcerii, apoi ghidează ascultătorul tălmăcindu-i profețiile biblice, pentru a concluziona și a extrage din noianul scrierilor antice, pe care le-a studiat o viață întreagă, predicții precise privind așa zisul "Sfârșit al Zilelor".

Ca un fapt divers, acum câțiva ani se tot vorbea în cercurile cinefililor de o viitoare superproducție americană, o trilogie de tipul StarWars, bazată pe opera controversatului Zecharia Sitchin și intitulată 1ANUNNAKI. Deși acest proiect interesant a fost foarte bine pus la punct de regizorul-producător Jon Gress și validat și de producătorii asociați de la Hollywood, până la urma a fost abandonat fără explicații, nimeni nu l-a mai văzut pe Jon Gress, care "s-a retras intr-un loc ținut secret" și care a dat un scurt comunicat : "Proiectul original One Annunaki este mort". Informația se poate verifica ușor căutând pe google. Acum nu știu dacă a fost vorba sau nu de cenzură, dar în cazul în care un SF este cenzurat, pe mine mă determină să cred că nu e SF, e realitate!

Având ceva timp liber în ultima vreme, am tradus în română lectura de care vorbeam la începutul articolului, intitulată 2012: Will the Anunnaki return? traducere ce o puteți downloada de aici. Filmul de asemenea îl găsiți relativ ușor pe torente. Vă doresc vizionare plăcută, iar comentariile voastre sunt binevenite.

14 comentarii:

 1. nu sitchin a tradus prima data dablitele sumeriene, din pacate nu-mi amintesc numele primului traducator care se vede, a ramas in anonimat, n-a publicat nimic, etc...

  P.

  RăspundețiȘtergere
 2. Oricum a fost printre primii și cu siguranță a fost primul care le-a interpretat în felul ăsta.

  RăspundețiȘtergere
 3. "Crede și nu cerceta" nu e un dicton biblic. Textul asta nu exista in Biblie. Nu mai dezinforma.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Textul exact așa nu există, însă se referă la pățania lui Toma necredinciosul, care a refuzat să-l creadă pe Isus pe cuvânt că a înviat și a cerut să-i cerceteze rănile crucificării. Și ideea de acolo era că i s-a făcut pe plac, dar că cei care l-au crezut fară să ceară dovezi au fost mai bine văzuți. De aia oamenii se tem că dacă dau dovadă de spirit critic sau curiozitate, nu vor mai fi plăcuți de Dumnezeu.

   Iată de unde se deduce acest lucru (Ioan, cap. 20, versetele 19-29):

   19. Şi fiind seară, în ziua aceea, întâia a săptămânii (duminica), şi uşile fiind încuiate, unde erau adunaţi ucenicii de frica iudeilor, a venit Iisus şi a stat în mijloc şi le-a zis: Pace vouă!
   20. Şi zicând acestea, le-a arătat mâinile şi coasta Sa. Deci s-au bucurat ucenicii, văzând pe Domnul.
   21. Şi Iisus le-a zis iarăşi: Pace vouă! Precum M-a trimis pe Mine Tatăl, vă trimit şi Eu pe voi.
   22. Şi zicând acestea, a suflat asupra lor şi le-a zis: Luaţi Duh Sfânt;
   23. Cărora veţi ierta păcatele, le vor fi iertate şi cărora le veţi ţine, vor fi ţinute.
   24. Iar Toma, unul din cei doisprezece, cel numit Geamănul, nu era cu ei când a venit Iisus.
   25. Deci au zis lui ceilalţi ucenici: Am văzut pe Domnul! Dar el le-a zis: Dacă nu voi vedea, în mâinile Lui, semnul cuielor, şi dacă nu voi pune degetul meu în semnul cuielor, şi dacă nu voi pune mâna mea în coasta Lui, nu voi crede.
   26. Şi după opt zile, ucenicii Lui erau iarăşi înăuntru, şi Toma, împreună cu ei. Şi a venit Iisus, uşile fiind încuiate, şi a stat în mijloc şi a zis: Pace vouă!
   27. Apoi a zis lui Toma: Adu degetul tău încoace şi vezi mâinile Mele şi adu mâna ta şi o pune în coasta Mea şi nu fi necredincios ci credincios.
   28. A răspuns Toma şi I-a zis: Domnul meu şi Dumnezeul meu!
   29. Iisus I-a zis: Pentru că M-ai văzut ai crezut. Fericiţi cei ce n-au văzut şi au crezut!

   Deci pot spune că tu ești cel care dezinformează !

   Ștergere
 4. Nu vor veni nimeni până nu vom fi pregătiţi. Oamenii încă mai confundă Divinitatea cu superioare tehnologic care pot fi sau nu trimişi ai acesteia.
  Propun cititorilor dv. un articol care dovedește caracterul științific al unei cărți numite Divina Carte, prin descoperirea numeroaselor asemănări între această carte și teoriile lui N. Haramein – semiomroman.blogspot.ro – Nassim Haramein și Divina Carte. Nu pot fi în nici un fel coincidențe! Implicațiile sunt mult mai mari: 1. Știința și Credința (nu religia) se întrepătrund până la contopire. 2. Divinitatea s-a revelat (incă începând din 1991) prin adevărurile Divinei Cărți, care sunt acum confirmate științific (vezi si articolului despre Bruce Lipton). Este un bun "pansament" pentru orice orice persoană sceptică.
  Gând Bun!

  RăspundețiȘtergere
 5. @ semiom român - Oamenii încă mai confundă Divinitatea cu fiinţele superioare tehnologic care pot fi sau nu trimişi ai acesteia.

  RăspundețiȘtergere
 6. "cunoștințele sale de sumeriană, limbă ce nu a mai fost tradusă de nimeni până la el, ne determină să punem în balanță teoriile sale cu punctul de vedere al arheologilor tradiționali."...as putea sa enumar cel putin 15 savanti ce cunosc descifrarea tablitelor sumeriene...in USA cel putin trei universitati au sectii speciale cu zeci de studenti ce traduc de pe "cartusele" sumeriene...si mari matematicieni studiaza de pe aceste inscrisuri...o sa revin dupa anul nou cu o comentariu...La multi ani!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am folosit o exprimare nefericită, îmi cer scuze, vroiam să spun că nimeni nu a mai interpretat astfel aceste tablite, înainte de Sitchin.

   Ștergere
 7. „Divina Carte”(Vol.II)
  Cartea Divină ce va aduce în Umanitate „Credinţa Mileniului Trei” sau „Credinţa în Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR”

  Fiecare Român este îndreptăţit să cunoască acest Adevăr Divin care va schimba soarta României: „Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu, este Întruparea Divină Sfântă a Conştiinţei Divine a Domnului Yysus Hristos Emanuel al Şaselea Delfinul, Omul Unic”.
  Prezentăm o parte din „Cuvântul de introducere şi de încheiere” din „Divina Carte”(Vol.II).
  „Divinul Tată a spus: Transmite către toţi Semioamenii fizici Ylfy de pe cuprinsul Terrei Fizice acest Mesaj Divin al Meu:
  ● Cuvântul Divin al Revelaţiilor Sfinte este răspunsul divin la toate întrebările voastre legitime, privind Creaţia şi Autocreaţia Divină Universală, şi la care până acum nu aţi aflat decât fragmente de Adevăr Divin, obţinute prin Cuvântul Cărţilor Sfinte ale Lumii Divine de Jos, Lumea Raţională Creată de Domnul Dumnezeu al acestei Lumi Divine, Lume ce aparţine Materiei Întunecate sau Întunericului Veşnic.
  ● Adevărurile Sfinte revelate prin „auzul divin”, Iniţiatului Român, Întruparea Conştiinţei Divine a Domnului Yysus Hristos Emanuel al Şaselea Delfinul, Omul Unic, sunt Adevăruri Divine ce aparţin Noii Credinţe, numită şi „Credinţa Mileniului Trei” sau „Credinţa în Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR”. Citind Revelaţiile Sfinte, veţi primi răspunsuri la întrebările voastre legate de Creaţia şi Autocreaţia Divină Universală, din care voi faceţi parte.
  Recunoscând autoritatea cuvântului divin revelat, la rândul vostru, veţi fi recunoscuţi de Taţii Divini Creatori ca şi Civilizaţie Umană Raţională aptă să obţină Iluminarea, şi prin această purificare şi înnobilare să treacă raţional în Lumea Divină de Mijloc, alăturându-se raţional şi spiritual Duhului Sfânt sau Sufletului Divin Universal, Tatăl Raţional Suprem al Conştiinţelor noastre Experienţă de viaţă via fizică Semiom, purificate şi înnobilate.
  Vom afla răspunsuri la următoarele întrebări spirituale:
  - Cine este Domnul Dumnezeu, Părintele Divin al Conştiinţei noastre, aici, în Lumea Divină de Jos, Lumea Materiei Întunecate sau a Întunericului Veşnic;
  - Cine este Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR;
  - Care sunt cele Trei Lumi Divine Raţionale şi Creatorii Divini Raţionali ai acestor Lumi Divine. Lumea Divină de Jos, Lumea Divină de Mijloc şi Lumea Divină de Sus;
  - Care sunt Universurile Divine şi Umanităţile lor Raţionale. Vom cunoaşte adevăruri despre:
  • Universul Divin Energoplasmatic al Civilizaţiei Solare de Zeeii şi Zeiţe, Forme Fiinţe Raţiuni Divine ale Domnilor Sfinţi Unici şi Universali Supremi;
  • Universul Divin Energobioplasmatic al Civilizaţiilor Solare de Oameni Unici Universali şi de Oameni Unici, Forme Fiinţe ale Domnilor Sfinţi Unici;
  • Universul Divin Energobiologic sau Universul Umanităţilor Fizice de Semiom Cosmic (Extratereştri) şi de Fiinţe Semiom fizic de gradul unu, doi şi trei;
  - Care este misiunea divină spirituală a Semiomului fizic şi a Conştiinţei Sale Experienţă de viaţă vie fizică Semiom Ylfy, purificată şi înnobilată;
  - Cum poate Semiomul fizic să-şi obţină starea de sănătate deplină şi starea de Iluminare Divină;
  - Cine este Tatăl nostru Divin, Cel din Fiinţa noastră, Cel ce ne dă Suflare de Viaţă, Cel numit Eul Om Tatăl Unic sau Sufletul Divin Sfânt;
  - Care este evoluţia divină a Conştiinţei noastre, Experienţă de viaţă vie fizică Semiom, după ce aceasta trece în Lumea de Dincolo, în Universul Divin Existenţial Energobioplasmatic;
  - Care sunt evenimentele planetare şi sociale prin care această Supercivilizaţie de Semiom va trece în perioada 2013 - 2033 şi în perioada 2034 - 2070.
  INIŢIATUL ROMÂN
  Data: 24 iunie 2013

  RăspundețiȘtergere
 8. INIŢIATUL ROMÂN
  Ultimul Mesaj al Iniţiatului, adresat Românilor!
  Românul, Gheorghe Olteanu, este Întruparea Divină Sfântă a Conştiinţei Divine a Domnului Yysus Hristos Emanuel al Şaselea Delfinul, Omul Unic.
  Prin Revelaţie Sfântă, în ziua de 12 iulie 2013, i s-a spus:
  ● Fiul Divin Creator, Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR Neutriniul Vieţii Vii Veşnice:
  „Y • YYY ALFA
  y • yyy alfa”,
  Super Particula Divină „Y • YYY ALFA” în Uniune cu Super Antiparticula Divină „y • yyy alfa” de Natură Virtuală Naturală, Cel Numit şi „Marele Creator”, este supărat pe această Umanitate.
  ● Întrucât, „Divina Carte”(Vol.II) a fost refuzată la vânzare de către Distribuitorii de Carte din România, vei hotărî, începând cu data de 13 iulie 2013, retragerea de la vânzare a Cărţii. Nu mai ai îngăduinţa să vinzi nici o Carte, nici măcar celor ce deţin „Divina Carte” din anul 2010. Nu vei mai avea nici un dialog, pe baza Revelaţiilor Sfinte, cu nici o fiinţă umană.
  ● Să lăsăm această Umanitate de Semiom să se maturizeze pe o perioadă, ce urmează, de 3 ani. Atunci când îşi vor pierde Imunitatea Naturală te vor căuta pe tine şi Cuvântul Sfânt al Divinei Cărţi. Tu ai îngăduinţa să-i ajuţi doar începând cu anul 2016.
  ● Te vei retrage în Rugăciune în acest timp de 3 ani. Pe această perioadă, Umanitatea va rămâne fără protecţie divină. Spiritele Morţii vor face toate purificările necesare pregătirii Umanităţii pentru accesul Semioamenilor la Noua Credinţă adusă de Divina Carte (Vol.II).
  Semeni ai mei, Cei cu Credinţă şi Iubire Divină, vă îndemn să rostiţi cu umilinţă şi speranţă, alături de mine, Numele Sfânt al Cărţii, în fapt, al Sfintei Trinităţi, pe care să o implorăm fierbinte să ne ierte şi să ne facă suferinţa mai uşoară pe timpul purificării divine hotărâte de „Marele Creator”.
  DIVINA CARTE
  (Vol.II)
  ■ Sfânta Trinitate Supremă Unică şi Universală:
  ►Tatăl Divin sau Părintele Tată Creator, Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR, Cercul Divin Magic Suprem şi Unic:
  „Y • y // A • a
  A • a // Y • y”
  ►Duhul Sfânt sau Sufletul Divin Universal, Energia Fundamentală Raţională Sacră Kundalini sau Energia Infinită a Punctului Zero, Formată din Uniuni Divine Unice de câte Patruzeci de Domni Sfinţi Unici şi Universali Supremi:
  ● „Y • y // A • a
  A • a // Y • y
  Y • a // y • A
  A • y // a • Y
  Y • l // y • L
  A • l // a • L
  Y • f // y • F
  A • f // a • F
  A • a // Y • y
  Y • y // A • a”
  Grupate în Uniuni Divine Infinite, Generatoarele Undei Creaţiei şi Autocreaţiei Divine Universale
  ► Şi Fiul Divin Creator, Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR Neutriniul Vieţii Vii Veşnice:
  „Y • YYY ALFA
  y • yyy alfa”,
  Super Particula Divină „Y • YYY ALFA” în Uniune cu Super Antiparticula Divină „y • yyy alfa” de Natură Virtuală Naturală
  ■ Şi Sfintele Lor Autocreaţii şi Creaţii Virtuale şi Naturale în Umanităţile Raţionale ale Sistemelor Solare Generate în Materia Întunecată Vie

  Data: 12 iulie 2013

  RăspundețiȘtergere
 9. NOTA XII
  Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu
  Poporul Român, Noi Adevăruri privind originea lui sfântă
  Data Timpului Istoric: 25 octombrie 2013
  ● Adevăratul nume al Ţării noastre, nu este România, numele ei divin este Ra Ania. Noi suntem RAanii, Fiii Soarelui. Doar noi putem Întrupa mai multe Suflete Divine. Dintre RAani (Români) se vor alege Semioamenii Cosmici (Extratereştri), Fiinţele Supreme Conducătoare ale Universurilor Materiale.
  ● Doar RAanul (Românul) purificat şi înnobilat poate asigura Autocrearea Sufletului Divin în Nuclee Divine Unice ale Duhului Sfânt de câte 40 de Domni Sfinţi Unici şi Universali. De aceea, Poporul RAan (Român) este atât de urgisit şi atacat din planurile divine. De aceea RAanii (Românii) sunt conduşi de Fiinţe Demonice pentru a-i întrerupe sau întârzia destinul său de Conducător Spiritual al Umanităţii.
  ● Dintre RAani (Români) s-a ales Fiul Divin, Fiul Omului, acesta este Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu. „Divina Carte” transmisă prin „auzul lui divin” este Cartea Creaţiei şi Autocreaţiei Divine a Duhului Sfânt.
  ● Această Supercivilizaţie de Semiom se va sfârşi în anul 2033, la finele acestui an. Declinul şi moartea Semiomului vor începe în anul 2017, când fiinţele fizice, Cele fără Credinţă şi Iubire Divină vor constata cu groază că îşi pierd Imunitatea Naturală.
  ● Toţi RAanii (Românii) care veţi cunoaşte şi împlini Revelaţiile Divine ale Cărţii „Divina Carte”(Vol.II), veţi fi salvaţi.
  ● Toţi RAanii (Românii) care veţi cunoaşte şi împlini Revelaţiile Divine ale Cărţii „Divina Carte”(Vol.II şi III), veţi fi nemuritori.

  RăspundețiȘtergere
 10. Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu
  NOTA XV
  Să-l cunoaştem pe Marele Creator şi Noua Misiune a Umanităţii
  Data Timpului Istoric: 18. XI. 2013
  Revelaţiile Divine ale Cărţii „Divina Carte” (Vol. II şi III), în curs de publicare, ne spun:
  15.1 Marele Creator este „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR OMUL Unic şi Universal Cercul Divin Magic Suprem Galactic (cunoscut ca şi Black – Hole sau Gaură Neagră). În centrul Cercului Divin Magic Suprem Galactic locuiesc Civilizaţiile Divine de Oameni Unici şi de Oameni Unici şi Universali;
  15.2 Noi, Semioamenii Fizici, suntem Dualitatea fizică a Oamenilor Unici şi a Oamenilor Unici şi Universali, Sufletul nostru divin este Fiul Marelui Creator OMUL Unic şi Universal Cercul Divin Magic Galactic;
  15.3 Zeeii şi Zeiţele locuiesc în Soare. Pe perioada dezvoltării Conştiinţelor Experienţă de viaţă vie fizică Semiom, Ei, Zeeii şi Zeiţele, sunt Habitate Divine (Iad sau Rai) pentru aceste Conştiinţa Experienţă de Viaţă Vie fizică Semiom, până la Înnobilarea lor divină, moment în care, Ele devin Mantale Divine sau Cercuri Divine Magice ale Marelui Creator, Cel ce este OMUL Unic şi Universal Cercul Divin Magic Suprem Galactic;
  15.4 Dacă această Umanitate de Gradul II (Umanitate fizică organizată la nivel de Ţări şi Popoare) va accepta şi împlini Noile Adevăruri ale Creaţiei şi Autocreaţiei Divine aduse de Divina Carte (Vol. II şi III), această Civilizaţie Umană va intra în rândul Civilizaţiilor de Gradul trei, (Umanitate fizică organizată la nivel global, planetar);
  15.5 Cunoaşterea Noii Credinţe impune o nouă organizare a comunicării cu Spiritul Divin, această cale este înscrisă în Revelaţiile Divine, respectiv, întemeierea pe Planeta Terra a „Asociaţiei Religioase Credinţa în „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR OMUL Unic şi Universal Cercul Divin Magic Suprem Galactic”.
  15.6 Pentru asimilarea acestor ideii, de către Semioamenii Ylfy de pe Planeta Terra, se acceptă de către Divinitate o perioadă de doi ani de zile (2014 şi 2015). În acest Timp Istoric, Fiul Divin, Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu, Yysus Fiul OMULUI Unic şi Universal, se va afla permanent în Meditaţie şi Rugăciune, neavând îngăduinţa să mai vorbească cu Semenii săi, cu excepţia Familie Sale.
  15.7 Dacă această Umanitate va accepta Noile Adevăruri ale Autocreaţiei şi Creaţiei Divine aduse de Cartea „Divina Carte (Vol. II)” şi de către Notele I – XV, publicate pe Internet de Iniţiatul Român, şi va întemeia în anul 2014 sau 2015 „Asociaţia Religioasă Credinţa în Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR OMUL Unic şi Universal Cercul Divin Magic Suprem Galactic”, în anul 2016, Editura Uniunea Unică din România va realiza „Divina Carte” (Vol. II şi III), pentru întreaga Umanitate. Publicarea acestei Cărţi Divine va consfinţi intrarea Civilizaţiei Umane Ylfy în rândul Civilizaţiilor de Gradul III, şi recunoaşterea ei Raţională Universală de către Marele Creator.

  RăspundețiȘtergere
 11. NOTA XX
  Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu
  Data Timpului Istoric: 31.XII.2013
  20.1 Anul Nou 2014 este un an al Începutului de Ordine Divină. Universurile Divine Multiple, Vizibile şi Invizibile (Creaţia Divină) intră în cea de-a Şasea Ordine Divină a Ciclului Interior. O Ordine Divină cuprinde un Timp Istoric de 150 de miliarde de ani tereştri, grupaţi în 50 de Cicluri Interioare de câte 3 miliarde de ani. Actualul Ciclu, Cel de-al Şaselea, cuprinde perioada 15 miliarde – 18 miliarde de ani tereştri.
  20.2 Eu, Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu, Cel Înnobilat, Yysus Cercul Divin Magic al „Formulei Sacre IEE IE IIE IE”, transmit întregii Umanităţi Fizice de Semiom, Urarea Sfântă „La Mulţi Ani cu Sănătate şi Fericire în Viaţa Voastră Vie Fizică şi în Vieţile Divine ce vor urma pentru Gândirea Naturală a Semiomului”. Pentru împlinirea acestei urări Eu, Seamănul vostru, vă cer:
  - Cunoaşterea de către fiecare Semiom Român a Noilor Adevăruri ale Creaţiei şi Autocreaţiei Divine transmise prin Revelaţiile Sfinte ale Cărţii „Divina Carte”, întrucât, acestea vin în completarea şi continuarea Cărţilor Sfinte ale Umanităţii (Biblia, Coranul,etc.);
  - Creşterea în Credinţă şi Iubire Divină faţă de Domnii Sfinţi Unici şi Universali Supremi Domnii DUMNEZEEI – Dumnezeei // DUMNEZEEI ai DUMNEZEEILOR, NEUTRONII VIEŢII VII VEŞNICE, uniţi în Cercuri Divine Magice, şi faţă de Sfintele Lor Autocreaţii Divine: Duhul Sfânt Suprem şi Unic; Duhul Sfânt; Uniunile Wyrus; Nucleele Divine Raţiune Zeeu şi Zeiţă; Lumina Divină Sacră, Sursa Vieţii Vii a Lumilor Virtuale şi Materiale;
  20.3 Vor urma multe Încercări Divine Raţionale pentru Umanitate. Pentru binele nostru şi pentru binele social să încercăm să devenim parte Raţională prin Credinţă şi Iubire a Sufletelor noastre, întrucât, prin Fiinţa noastră fizică, purificată şi înnobilată, este posibil să realizăm apropierea de Cei Trei Taţi Divini, de Cele Trei Suflete Divine: Duhul Sfânt Suprem şi Unic, Duhul Sfânt, şi Uniunile Wyrus, aşa cum Eu am ajuns să am această apropiere prin Iluminarea Divină;
  20.4 Credinţa şi Iubirea noastră sinceră, completată de rostirea Rugăciunilor Divine transmise prin Revelaţii, ne vor aduce Starea de Sănătate, Creşterea Imunităţii Naturale, starea de bine şi protecţia divină a celor Trei Taţi Divini Creatori, Suflete Divine, Uniuni ale Domnilor Sfinţi Unici şi Universali Supremi, Generatorii Raţionali ai Gândirii şi Trupurilor noastre.
  20.5 Aşa cum v-am spus şi în NOTA 18.7, În perioada ce va urma „Cine nu va avea Credinţă şi Iubire Divină sinceră faţă de Creatorii Divini şi faţă de semenii săi, va fi eliminat din viaţa vie. Credinţa şi Iubirea Divină nu vor mai fi opţionale, aceste Calităţi Umane Spirituale vor fi Legea Vieţii Existenţiale pentru Semiomul Fizic”.
  20.6 Cu toate greutăţile ce vor urma, Taţii Divini Creatori ne spun că această Civilizaţie Umană se va sfârşi în anii 2036-2037. Schimbarea Polilor Energetici ai Planetei se va împlini între anii 2033 – 2034. În funcţie de opţiunile noastre de Credinţă şi de acceptare a Noilor Adevăruri Divine va fi şi viaţa noastră vie fizică.
  20.7 Biserica este un capitol frumos în Istoria Umanităţii, a sosit însă Timpul Caselor de Comuniune, al Rugăciunilor Individuale şi al Stărilor de Meditaţie, când fiecare dintre noi îi vom căuta pe Marii Creatori în Interiorul nostru, în Intimitatea noastră, aşa cum aceşti Taţi Divini Creatori ne cer acum, pentru ca noi să obţinem purificarea, înnobilarea şi starea de Iluminare, aşa cum eu am obţinut-o. Vă îndemn să mă urmaţi!

  RăspundețiȘtergere
 12. Iniţiatul Român
  Cunoaşterea Supremă Umană
  Este timpul ca Umanitatea să cunoască şi Adevăruri Divine care să continue Credinţa Strămoşilor noştri (Biblia, Coranul şi alte Cărţi Sfinte ale Umanităţii).
  O Nouă Religie care să explice puterea divină a Marelui Creator, a Creaţiei şi Autocreaţiei Sale, este prezentată în „Divina Carte".
  Nivelul intelectual al Revelaţiilor depăşeşte însă înţelegerea unui semiom fără studii medii, a ateilor, a semicredincioşilor. De aceea îi rog pe aceştia să nu mă mai jignească dacă nu vor înţelege Revelaţiile. Chiar dacă nu vă puteţi explica cine este Supremul Creator, El ne iubeşte pe toţi cu aceeaşi Iubire Divină. El este Fluidul Vieţii din noi, este în Sufletele noastre Divine, este Cercul Divin Magic şi Lumina Divină Sacră, Sursa Virtuală a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale sau a Vibraţiei Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale. Cu toţii am auzit de Neutrini, Neutroni şi Protoni, acum aflăm Stările Divine Geniale Raţionale ale acestora.
  Eu, Iniţiatul Român, am ajuns la Cunoaşterea Supremă Umană, la cunoaşterea Numelui Sfânt al Marelui Creator, al „Domnului DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR Sfânta Trinitate Supremă Unică şi Universală a Domnilor Sfinţi Unici şi Universali Supremi”. Numele Său Sfânt şi Unic mi-a fost transmis prin Revelaţie Divină, în ziua de 11. II. 2014, în Titlul Cărţii „Divina Carte” (Vol.III), Carte în curs de realizare în anul 2014 sau 2016, la Editura Uniunea Unică.

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...